Puhelinnumero :+358-236192797

Miten voin poistaa automaattisen uusimisen käytöstä Amazon Prime?


Amazon Prime -jäsenyyden automaattisen uusimisen kytkeminen pois päältä on helppoa ja varmistaa, että et maksa automaattisesti enemmän aikaa, kun jäsenyytesi on ohi. Tämä on avain online-tilausten seurantaan, haluatko jotain erilaista, yrität pitää kulut hallinnassa tai et vain tarvitse Primea tänään. Seuraavaksi teemme intensiivisen tutkimuksen siitä, miten estät Prime-jäsenyytesi uusimasta itse. Se saattaa joskus tuntua käsittämättömältä, mutta tiedämme, että Prime-tilauksesi hallinta on tärkeä askel. Joten ensin meidän on ymmärrettävä, miksi Amazon Prime on tärkeä online-maailmassa näinä päivinä. Se alkoi vuonna 2005, ja se, mikä kerran oli vain nopea toimitussopimus, on nyt täysimittainen tilaus, joka sisältää monia etuja.Puhumme streaming-sisällöstä, erikoistarjouksista ja valtavasta määrästä sisältöä Amazonista. Mutta, ja tämä on erittäin tärkeää, koska maksat Prime joko vuosittain tai kuukausittain, se voi alkaa osua lompakkoosi tavoilla, joita et odottanut, varsinkin jos katsot menoja. Seuraavaksi harjoittelemme intensiivistä tutkimusta siitä, miten Prime on muuttunut vuosien varrella; tämän konkreettinen ja selkeä huipentuma on tunnistaa, miten se ei ehkä sovi taloudelliseen tilanteeseesi tai mitä tarvitset tällä hetkellä, vaikka kaikki sen edut. Jos haluat poistaa automaattisen uusimisen käytöstä, noudata näitä vaiheita:1. Kirjaudu sisään Amazon-tilillesi:

Käy Amazonin verkkosivuilla ja kirjaudu sisään luottokorttisi kanssa. Varmista, että käytät Prime-jäsenyyteen liittyvää tiliä.2. Siirry tilisi asetuksiin:

Kun olet kirjautunut sisään, siirrä hiirtäsi Accounts & Lists -painikkeen yli Amazon-verkkosivuston oikealla yläreunassa. Valitse sitten ensisijainen jäsenyytesi tai tilisi tästä luettelosta: Saatat tuntea olosi hyvältä tietäen, että kun teet tämän, olet oikeassa paikassa - kaikki, mitä sinun on muutettava tai tarkistettava, on siellä.3. Access Prime -jäsenyysasetukset :

Joten kun olet tilisi asetuksissa, sinun on ensin löydettävä osa, joka käsittelee Prime-jäsenyytesi. Sitä voisi kutsua "Manage Prime Membership" tai sillä voisi olla erilainen nimi. Kun olet huomannut sen, paina vain jatkaa. Voimme helposti nähdä, että on hyvin selvää, että tämä on paikka, jossa voit muuttaa Prime kohteita. Ja kuka tahansa, joka haluaa, voi miettiä, miksi kaikki on piilossa - mutta näin asiat ovat.4. Katso Jäsenyyden yksityiskohdat :

Kun olet osittain aiheuttanut sivun, joka näyttää yksinomaan keskittyvän nykyiseen Prime-jäsenyytesi sisältöön, kuten milloin se uusitaan ja miten maksat, katso kaikki huolellisesti: voimme helposti nähdä, että on hyvin selvää, että sinun on varmistettava, että kaikki on täydellistä ennen oikean polun valitsemista. Yksi voi täysin sukeltaa ymmärtämään, että jäsenyyttäsi koskevien tietojen katselu on erittäin tärkeää.5. Poista automaattinen uusiminen käytöstä :

Uskon, että kun haluat lopettaa jäsenyytesi uusimisen itsestään, sinun on etsittävä tapa poistaa automaattiset uusimiset käytöstä: voit tavallisesti löytää tämän vaihtoehdon lähellä, kun uudistamisen on tarkoitus tapahtua tai lähellä maksutietojasi. Se voi sanoa jotain, kuten pysäyttää automaattisen uusimisen tai lopettaa jäsenyyden. Kun näet tämän, paina sitä jatkamaan. Voimme helposti nähdä, että on runsaasti ilmeistä, että vaihtoehto lopettaa uusiminen automaattisesti on yleensä sijoitettu helposti löydettävään paikkaan.6. Vahvista valintasi :

Amazon saattaa pyytää sinua uudelleen varmistamaan, että haluat todella lopettaa automaattisen uusimisen materiaalin uudistamisen, jotta he tietävät, että et osunut painiketta vahingossa. Se on vain heidän tavallinen tapa tarkistaa asioita. Kun näin tapahtuu, hyväksy ja sano, että olet varma, että haluat sen pois: Uskon, kuten saatat ajatella myös, että voi olla onnea tietäessäsi, että olette ottaneet tämän askeleen yksin.7. Saat vahvistuksen :

Kun olet vahvistanut päätöksesi, Amazonin on annettava vahvistus siitä, että automaattinen uusiminen on poistettu käytöstä. Saatat myös saada sähköpostia, joka vahvistaa tämän muutoksen. Pidä tämä vahvistus tallenteillesi.7. Saat vahvistuksen :

Kun olet vahvistanut päätöksesi, Amazonin on annettava vahvistus siitä, että automaattinen uusiminen on poistettu käytöstä. Saatat myös saada sähköpostia, joka vahvistaa tämän muutoksen. Pidä tämä vahvistus tallenteillesi.Kun noudatat näitä ohjeita, olet juuri lopettanut Amazon Prime -jäsenyytesi uusimisen itsestään - mutta on tärkeää tietää - epäilemättä niin - että jatkat täysin Prime-etuuksien nauttimista, kunnes nykyinen tilausjakso kytkeytyy. Kun tämä päättyy, automaattista uusimista ei tapahdu, ja palaat tavalliseen Amazon-käyttäjäasetukseen, ellet päätä liittyä Primeen uudelleen myöhemmin. Ymmärtäväinen lukija, kuten sinä, ymmärtää varmasti tämän prosessin.Automaattisen uusimisen sammuttaminen auttaa hallitsemaan käteistäsi paremmin, kun on kyse siitä, mitä maksat tilauksista, ja se antaa sinulle mahdollisuuden miettiä uudelleen, onko Amazon Prime todella mitä haluat tai tarvitset. Jos yrität säästää rahaa, miettiä erilaisia vaihtoehtoja tai haluat vain keskeyttää Prime-jäsenyytesi, tämä valinta antaa sinulle mahdollisuuden tehdä päätöksiä. Tämän konkreettinen ja selkeä huipentuma on se, että se asettaa sinut hallintaan: ja lopulta löytyy se henki päättää, onko Prime sinulle oikea. Amazon ei pysty veloittamaan sinua uudesta tilausajasta, jos peruutat automaattisen uusimisen - mutta on lisäksi ilmeistä sinulle ja minulle, että kaikkien Prime-etuuksien käyttäminen on edelleen pöydällä, kunnes nykyinen tilaus päättyy. Ja lähes väistämättä, jos päätät koskaan, että haluat liittyä Primeen, niin se on ilman huolenaiheita. Tämän konkreettinen ja selkeä huipentuma on yksinkertaisesti mennä tilisi asetuksiin ja klikkaamalla uudistaa liittyä uudelleen.

 

Johtopäätökset

Ei pidä kieltää, että automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä Amazon Prime -palvelussa on epäilemättä keskeinen askel, jos haluat seurata verkkopohjaisia tilauksiasi; tämä valinta antaa sinulle mahdollisuuden päättää, miten käteistä käytetään, varmista, että se vastaa sitä, mitä tarvitset tänään ja kuinka paljon rahaa olet mahdollisesti valmis eroon; tämä vaihtoehto antaa sinulle valtaa, olitpa mielialassa vähentää kustannuksia, tarkastella erilaisia palveluita tai miettiä, mikä todella merkitsee sinulle. Lisäksi sinulle ja minulle on selvää, että jäsenyysasetusten hallinta on älykäs ja tietoinen tapa pitää tilauskustannukset tasalla.Soita nyt