Puhelinnumero :+358-236192797

Miksi PayPal veloitti rahaa tililtäni, joten haluat sulkea PayPal-tilini?


Yksi voi selvästi kuvitella törmännyt yllätys maksuja PayPal. Ehkä ajattelet PayPal-tilisi sulkemista, koska se on vain liian paljon ongelmia yllätysmaksujen käsittelyssä. Olipa nämä maksut johtuvat tavaroista, jotka joku on ostanut tietämättäsi, palkkioiden lisäämisestä tai jostain muusta syystä, sinun on todella tarkasteltava kaikkea huolellisesti ennen kuin päätät mistään; tämä opas on laadittu todella syventämään, miksi PayPal joskus ottaa rahaa tililtäsi, kun et odota sitä, mitä voit tehdä, jos se tapahtuu, ja mitä sinun täytyy miettiä ennen kuin lopetat PayPalin käytön ikuisesti. Ja lopullisessa analyysissä havaitaan, että se keskittyy yksinomaan koko kuvan ymmärtämiseen ennen liikkeen tekemistä.


 

Yleisiä ongelmia, jotka liittyvät PayPal:n odottamattomiin maksuihin:

1. Luvaton liiketoimet:

Ei pidä kieltää, että odottamattomat maksut PayPalissa voivat todella pelotella sinua. Nämä voivat tapahtua, jos joku onnistuu pääsemään PayPaliisi ja alkaa käyttää rahaa tai ottaa sen pois pyytämättä sinua ensin. Se voi joskus tuntua käsittämättömältä - mutta tiedämme, että syyt, kuten phishing (se on, kun joku huijaa sinua antamaan heille salasanasi), jolla on helppo arvata salasana tai ei pidä tiliäsi lukittuna, voi sallia tämän tapahtuvan.


2. Tilauksen uusiminen:

Kun kirjaudut kohteisiin, jotka käyttävät PayPalia automaattisesti veloittamaan sinut uudelleen ja uudelleen, joskus saatat nähdä yllätyslaskuja, jos et muista peruuttaa sitä tai jos ne veloittavat sinut satunnaisesti, koska he käsittelevät maksuja tai jos he päivittävät jotain: voimme ottaa ehdottoman varmuuden siitä, että nämä yllättävät maksut voivat näkyä. Toivomme, että tämä kappale voi valaista sinua siitä, miksi näet odottamattomia maksuja ja auttaa sinua välttämään niitä tulevaisuudessa.


3. Valuutan muuntamista koskevat maksut:

Jos käytät PayPalia ja ostat jotain valuutassa, joka ei ole sama kuin tilisi, ne veloittavat sinulta ylimääräistä rahanvaihdosta; nämä lisäkustannukset riippuvat esimerkiksi siitä, kuinka paljon valuutat ovat arvoisia toisiinsa verrattuna ja muita maksuja PayPal voi lisätä. Yksi voi selvästi kuvitella yllättyä outoja maksuja tilillesi, jos et tiedä tästä materiaalista tai unohda ajatella sitä, kun ostat asioita; tämän hermeettinen tulos on joutua maksamaan ylimääräistä rahaa, jota et odottanut.


4. Maksua koskevat riidat ja palautukset:

Joskus, kun asiakkaat väittävät maksusta PayPalin kautta tai aloittavat valitusprosessin, saatat joutua maksamaan ylimääräistä rahaa, jota et usko, että voittaisit. Tämä saattaa kuulostaa vaikealta - mutta jos toinen osapuoli voittaa, PayPal voi itse asiassa ottaa rahaa tililtäsi ratkaisemaan erimielisyyden ja jopa lisätä ylimääräisiä maksuja tai rangaistuksia. Se voi tuntua vaikealta uskoa, mutta voimme lohduttaa tässä hermeettisessä tuloksessa; tiedät tarkalleen, missä asiat ovat, kun se on päätetty.


 

Muutamia askeleita odottamattoman ongelman ratkaisemiseksi PayPalista:

1. Tarkastele tapahtumahistoriaa:

Jos haluat selvittää, mistä nämä epäilyttävät maksut PayPaliin ovat peräisin, sinun on ensin tarkasteltava PayPalin tapahtumahistoriaa. Pidä silmällä kohteita, joita et tunnista, kuten joitakin tilauksen uusimista tai ylimääräisiä maksuja et odottanut: kun todella ymmärrät nämä maksut, silloin voit todella tehdä jotain niistä. Epäilemättä niin - ymmärtää, miksi sinua syytetään on äärimmäisen tärkeää. Se voi tuntua vaikealta uskoa, mutta voimme tuntea paremmin tietäen, kun opimme, mistä nämä laskut tulevat, niiden käsittely on paljon helpompaa.


2. Ota yhteyttä PayPalin tukeen:

Jos huomaat tapahtumia, joita et ole valtuuttanut tai luulet, että jotkut maksut ovat väärässä, hyppääminen sarveen PayPal-tukeen välittömästi on avainasemassa avun saamisessa ja sen lajittelussa. PayPal on luonut nämä erityiset tukipalvelut vain sellaisten asioiden käsittelemiseksi, kuten maksujen, joita ei pitäisi tapahtua, ja väitteitä maksuista. Kun otat yhteyttä, varmista, että luovutat kaikki tiedot tai todisteet, jotka voisivat auttaa tilannettasi, mukaan lukien, mistä tapahtumasta oli kyse ja mahdolliset tiedot siitä, mitä tililläsi on tapahtunut. Ei pidä kieltää, että PayPalin ottaminen yhteyttä on tässä vaiheessa. Yksi, jos he niin valitsevat, voi miettiä omituisia lukuja heidän lausumassaan - mutta puhuminen tukitiimille tuo sinut lähemmäs rahan onnettomuuksien korjaamista.


3. Riitauttamalla luvattomia liiketoimia:

Aloita menemällä välittömästi PayPalin ratkaisukeskukseen, jos löydät tililläsi tapahtumia, joihin et suostunut. Jokaisesta maksutapahtumasta, joka ei ole hyväksytty, sinun on aloitettava riita. Kun teet tämän, varmista, että annat kaikki yksityiskohdat tapahtumasta, jaat kaikki viestit, joita sinulla oli myyjälle tai kenelle tahansa, joka sai maksun, ja tarjoa todiste siitä, että et todellakaan valtuuttanut näitä tapahtumia. PayPalin tehtävänä on sitten tarkastella riitaa huolellisesti ja selvittää, mitä tehdä seuraavaksi, mikä voi jopa tarkoittaa, että saat rahat takaisin näistä tapahtumista. Se saattaa joskus tuntua käsittämättömältä, mutta tiedämme, että tämän prosessin seuraaminen lisää mahdollisuuksiasi ratkaista tämä ongelma. Toivomme, että tämä kappale voi valaista sinua askeleista, jotka sinun on toteutettava, jos koskaan löydät itsesi tällaisessa hämmentävässä tilanteessa.


 

Syyt PayPal-tilisi sulkemiseen::

1. Arvioi tilin turvallisuus:

Seuraavaksi tarkistamme huolellisesti, kuinka turvallinen PayPal-tili on... ihmettelemään, tapahtuivatko ne satunnaiset maksut, koska joku rikkoi tai jos tililläsi oli heikkouksia. Katso tilisi asetuksia, kuinka vahva salasana on, kuten kaksivaiheinen todentaminen, joka tekee tilistäsi vaikeampaa ja vähentää mahdollisuuksia, että joku veloittaa sinulle, että et ole kunnossa tulevaisuudessa. Lähes väistämättä näemme, että kaivaminen näihin voisi auttaa pitämään rahan kohteet polulla.


2. Poista varoja ja ratkaise taseet:

Ensinnäkin varmista, että siirrät kaikki rahat PayPalista ja korjaat kaikki ongelmat tai maksut, jotka olet velkaa. Vaikka se voi tuntua epäjohdonmukaiselta, siirrä rahaa toiseen maksutapaan tai siihen liittyvään pankkitiliin. Seuraavaksi harjoittelemme intensiivistä tarkastelua varmistaaksemme, että jokainen maksu meni läpi ja vasta sitten sinun pitäisi ajatella PayPal: n sulkemista lopullisesti.


 

Johtopäätökset


Kun näet PayPal-maksuja, joita et odottanut, se voi saada sinut ajattelemaan vain PayPal-tilisi sulkemista. Ei pidä kieltää, että tililläsi olevien yllätysten käsitteleminen ei ole hauskaa. Mitä teet sen suhteen? Seuraavaksi teemme intensiivisen tutkimuksen siitä, miksi nämä outot maksut näkyvät ensinnäkin ja mitä tehdä ennen kuin päätät lopettaa PayPal: n; tämä tarkoittaa, että sinun on tarkasteltava yleisiä syitä, miksi saat raskaasti laskutettuja, ryhdy toimiin näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harkitse huolellisesti, onko tilisi sulkeminen paras askel. Maksujen alapuolelle pääseminen et käsittele niitä loputtomia tilauksia, jotka käyttävät rahaa, tai etsivät muita tapoja maksaa ilman yllätyksiä ovat ensisijaisia painopisteitä. Ole älykäs ja tietoinen tilisi mukavuudesta ja turvallisuudesta, äläkä kiirehdi valintaasi sen sulkemiseksi; tämä opas on täällä auttamaan määrittelemällä vaiheet ja keskeiset asiat, jotka sinun on harkittava, jotta voit käsitellä odottamattomia maksuja PayPalista ja tietää lopullisesti, jos sinun pitäisi lopettaa tilisi.Soita nyt