Puhelinnumero :+358-236192797

Tulostinongelmien vianmääritys: käytännön ratkaisut yleisiin ongelmiin

Tässä oppaassa tutustumme siihen, miten voit korjata ärsyttäviä tulostimen ongelmia. Tulostimet ovat erittäin tärkeitä kopioiden tekemisessä tavaroistamme, kuten asiakirjoista ja kuvista kotona tai töissä. Mutta on myös melko normaalia, että nämä koneet lakkaavat toimimasta ja pilata asioita. Annamme sinulle älykkäitä ja tietoisia tapoja käsitellä näitä päänsärkyjä. Yksi voi upottaa itsensä tietoon, että voimme itse ratkaista nämä ongelmat ilman ristiriitaa; lisäksi meille on ilmeistä, että kuten mikä tahansa tekniikka, tulostimet ovat täynnä, mutta olemme ymmärtäneet tämän.


 

1. Paperikynttilät:


Tiedämme, että paperin juuttuminen tulostimeen tapahtuu paljon. Kun paperi tukkeutuu, se estää tulostimen toimimasta oikein ja voi jopa aiheuttaa suurta sotkua. Ja voimme siten todennäköisesti päätellä, että se saattoi joskus tuntua käsittämättömältä - mutta tiedämme, että sinun täytyy löytää tapa korjata paperiromahdukset.Kytke tulostin pois päältä:

Ennen kuin yrität poistaa tukkeutuneen paperin, sammuta tulostimen virta, jotta liikkuvat osat eivät vahingoitu.


Avaa tulostimen kansi:

Avaa huolellisesti tulostin kansi tai pääsypaneelit, jotta pääset käsiksi tukkeutuneeseen paperiin.


Poista paperi:

Vedä paperi varovasti ulos paperin polun suuntaan. Ole varovainen, ettet repäise paperia, koska jäljellä olevat fragmentit voivat aiheuttaa tulevia ruuhkia.


Tarkista jäljellä olevat roskat:

Tarkista tulostimen rullat ja paperin polku jäännöspaperin tai roskien varalta. Käytä paineilmaa tai pehmeää kangasta puhdistamaan nämä alueet.


Sulje tulostin :

Kun kaikki paperi ja roskat on poistettu, sulje tulostimen kansi turvallisesti ja käynnistä se uudelleen.


 

2. Huono tulostuslaatu:


Tiedämme, että paperin juuttuminen tulostimeen tapahtuu paljon. Kun paperi tukkeutuu, se estää tulostimen toimimasta oikein ja voi jopa aiheuttaa suurta sotkua. Ja voimme siten todennäköisesti päätellä, että se saattoi joskus tuntua käsittämättömältä - mutta tiedämme, että sinun täytyy löytää tapa korjata paperiromahdukset.Tarkista muste- tai toneritasot :

Tarkista, että tulostimessa on riittävästi mustaa tai toneria laadukkaiden tulosten tuottamiseen. Vaihda tarvittaessa kartongit.


Käynnistä puhdistusjakso :

Monissa tulostimissa on sisäänrakennettuja puhdistustyökaluja, jotka voivat irrottaa painopäätteitä ja muuttaa tulostuksen laatua. Avaa tulostimen asetukset aloittaaksesi puhdistusjakson.

Säädä tulostusasetuksia :

Kun tulostat jotain, oikeanlaisen laadun, paperityypin ja väriasetusten valitseminen voi tehdä merkittävän eron. Ei pidä kieltää, että näiden vaihtoehtojen kokeileminen, kunnes löydät parhaat, voi suuresti parantaa tulostustesi ulkonäköä; Tämän koko kappaleen tulos on selvästi, että täydellisten asetusten ottaminen paikalleen on avain hämmästyttäviin tuloksiin.


Paperin laadun tarkastus :

Huono tai erilainen paperi voi vaikuttaa tulostuksen laatuun. Käytä korkealaatuista, valmistajan suosittelemaa paperia parhaan tuloksen saavuttamiseksi.


 

3. Liitäntäongelmat:

Yhteysongelmat voivat estää tulostimen kommunikoimasta tietokoneen tai mobiililaitteen kanssa, mikä haittaa tulostustoimintaa. Tässä on, miten voit ratkaista yhteysongelmia:


Tarkista fyysiset yhteydet:

Varmista, että tulostin on kytketty tietokoneeseen USB-kaapelilla tai että se on liitetty Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon, jotta voit muodostaa yhteyden verkkoon: sinun on myös tarkistettava, ovatko virtajohdot kaikki kunnossa ja tulostimen kytkeminen päälle. Kun kaikki on kytketty oikein, näet - ja siitä ei ole epäilystäkään - tulostimen pitäisi olla valmis menemään. Lopuksi voi sukeltaa tietoihin, jotka varmistavat, että kaikki yhteydet ovat turvallisia, on erittäin tärkeäaskel.


Käynnistä laitteet uudelleen:

Käynnistä sekä tulostin että tietokone tai mobiililaite uudelleen, jotta voit päivittää yhteydet ja palauttaa osa-aikaiset ongelmat.


Päivitä tulostimien ohjaimet :

Vanhentuneet tai vioittuneet tulostinohjaimet voivat aiheuttaa yhteysongelmia. Käy tulostimen valmistajan verkkosivuilla, jos haluat ladata ja asentaa tulostinmallisi uusimmat ohjaimet.


Nettiasetusten palauttaminen :

Jos sinulla on tulostin, joka muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon, ensimmäinen askel on pyyhkiä sen verkkoasetukset puhtaiksi ja aloittaa sitten sen asentaminen uudelleen. Varmista, että se on kytketty oikeaan Wi-Fi-verkkoon, ja kaikki verkkoasetukset on asetettu oikein; Tämän konkreettinen ja selkeä huippu on varmistaa, että kaikki tulostimen yhteydellä on täsmälleen oikea. Voimme olla varmoja siitä, että kaiken tämän tekemisen pitäisi korjata kaikki ongelmat.


 

4. Tulostin Offline tila:

Kun tulostin menee offline-tilassa, se muuttuu paineettomaksi tulostusta varten, vaikka se olisi fyysisesti kytketty ja päällä. Tässä on, miten tuoda tulostin takaisin verkossa:


Tarkista tulostimen tila :

Avaa tietokoneen tulostinjohto tarkistaaksesi tulostimen tilan. Jos se on lueteltu offline-tilassa, yritä tuoda se verkkoon tulostinohjelmiston tai ohjauspaneelin avulla.


Käynnistä Print Spooler uudelleen :

Jos tulostin toimii ja sanoo, että se on offline, on temppu, jossa voit vain käynnistää uudelleen tulostusspoolerin. Ensinnäkin avasin Palvelut-sovelluksen kirjoittamalla palvelut. MSc Start-valikon hakuriviin. Kun olet sisään, etsi Print Spooler -palvelu ja anna sille nopea uudelleenkäynnistys.


Asenna tulostimien ohjaimet uudelleen :

Tulostimen virhe ja pysyminen offline-tilassa, se voi joskus tuntua käsittämättömältä - mutta tiedämme, että aloittaminen uudelleen voi käytännössä ratkaista sen. Ota tulostin pois tietokoneen luettelosta ja aseta se sitten uudelleen uusilla ohjaimilla, jotka saat siitä, kuka sen teki. Ja lopullisessa analyysissä havaitaan, että uusimman ohjelmiston saaminen suoraan lähteestä tekee ihmeitä.


Tarkista verkkoyhteys :

Jos käytät verkkoon kytkettyä tulostinta, varmista, että tulostin on liitetty verkkoon ja että verkkoasetukset ovat oikeat. Käynnistä tulostin ja reitittimen uudelleen tarvittaessa.


 

5. Tulostin ei ole tunnistettu :

Joskus tietokone tai mobiililaite ei ehkä tunnista tulostinta, mikä estää tulostustoiminnon. Tässä on, miten käsitellä tätä ongelmaa :


Tarkista yhteydet :

Varmista, että tulostin on kytketty tietokoneeseen USB-kaapelilla tai on liitetty Wi-Fi-verkkoon, jos kyseessä on kyseinen tulostintyyppi. Jos kohteet näyttävät oudolta yhteydellä, USB-portin tai kaapelin kytkeminen voi olla älykäs ja tietoinen askel; tämän konkreettinen ja selkeä huippu varmistaa, että tulostus toimii hyvin. Huomaavainen lukija, kuten sinä, ymmärtää varmasti, että näiden yhteyksien tarkistaminen ensin voi ratkaista merkittävän.


Päivitä tulostinohjaimet :

Vanhentuneet tai yhteensopimattomat tulostinajurit voivat aiheuttaa tunnistusongelmia. Lataa ja asenna tulostinmallisi uusimmat ohjaimet valmistajan verkkosivustolta.


Käynnistä laitteet uudelleen :

Käynnistä sekä tulostin että tietokone tai mobiililaite uudelleen niiden yhteyksien päivittämiseksi ja tunnistusongelmien ratkaisemiseksi.


Poista palomuuri tai virustorjunta käytöstä:

Ennen kuin syvennymme, siirrymme aiheeseen: melko perusvaihe – palomuurisi tai virustorjuntasi sammuttaminen. Joskus nämä asiat estävät tulostintasi ja tietokonettasi puhumasta toisilleen. Sammuta ne hetkeksi ja katso, alkaako tulostintasi tunnistaa. Seuraavaksi tutkimme intensiivisesti, miksi tämä vaihe voisi itse asiassa korjata ongelman: toivomme, että tämä kappale antaa sinulle yhden yksinkertaisen säädön, jonka avulla tietokoneesi voi tunnistaa tulostimesi.


 

Johtopäätökset

Tulostimien ongelmien kohtaaminen voi todella saada hermoja, mutta näiden yhteisten ongelmien korjaaminen ei vaadi mitään erityistä, vain muutamia helppoja korjauksia. Voimme ehdottomasti käsitellä sellaisia kohteita, kuten ärsyttäviä paperin ruuhkia, tulosteita, jotka näyttävät kaikki väärin, tulostin ei toimi laitteidemme kanssa, osoittaen, että se on offline-tilassa, tai ei tunnisteta joitakin yksinkertaisia vaiheita tässä oppaassa, jonka löysin, ja huomaa, että näiden osien puhdistaminen - ja varmista, että tulostimen aivot (ajurit) ovat ajan tasalla on erittäin hyvä. Se voi välttää meitä monista päänsärkyistä ja varmistaa, että kaikki jatkuu mukavasti ja sujuvasti - mutta sanokaamme kaikki, että kovaa työtä ja olet edelleen katsomassa tulostimen, joka ei vain ponnahda, menemällä ihmisiin, jotka tekivät tulostin tai soittamalla teknologian osaava ammattilainen voi vain olla liike: voimme ottaa ehdottomasti varmuuden siitä, että pitää nämä ikäisensä hyvässä kunnossa maksaa, ja voimme helposti nähdä, että on runsaasti ilmeistä, että voittaminen oikeissa liikkeissä saa tulostimemme huijaamaan mitä tarvitsemme, aivan kuten haluamme.Soita nyt